Skip to content Skip to footer

MEI / JUNI 2024: MERKEN

VAVIN. Naast IMAGE SKINCARE en SOTHYS wordt in Huidinstituut Lizan gebruik gemaakt van het merk VAVIN. Het merk Vavin is ontwikkeld door gezondheidswetenschapper Lavienja Schreurs-Braams. Zij studeerde in 1997 af in Maastricht met als afstudeerrichtingen Biologische Gezondheidskunde en Epidemiologie. Op basis van haar opgebouwde kennis over de huid en cosmetische ingrediënten ontwikkelde ze haar eigen huidverzorgingslijn onder de naam VAVIN. Haar voornaamste doel was het ondersteunen van de natuurlijke huidfuncties. De ingrediënten in de producten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een bewezen huid-verbeterende werking. Hiermee legt men de fundamenten voor een gezonde, sterke huid die in balans is. Dit maakt Vavin hét fundament voor huidverbetering. Op basis van deze visie past het merk enorm goed bij de werkwijze binnen Huidinstituut Lizan. We zijn er dan ook trots op dit merk te mogen en kunnen voeren!

VAVIN wordt niet als wondermiddel gepresenteerd, maar als ondersteunende kracht voor je huid. Of je het gebruikt bij een VAVIN Huidprofessional in een behandelcentrum, naast een intensieve behandeling voor extra herstel of om simpelweg je huid thuis gezond te houden: Vavin past in jouw routine. Wat Vavin onderscheidt, is dat het door iedereen gebruikt kan worden, zowel als volledige skincare routine als in combinatie met andere merken en producten. Door het gebruik van Vavin optimaliseer je jouw huidverbeteringstraject.

Bij VAVIN gelooft men in de natuurlijke kracht van de huid. Daarom maakt men gebruik van ingrediënten die al van nature in je huid voorkomen voor een sterke huidconditie. Op deze manier wordt je huid gestimuleerd op een natuurlijke wijze om gezond te blijven. De producten van Vavin zijn bedoeld om je huidconditie op lange termijn te verbeteren. Het versterken van je huidconditie kost tijd en regelmatig gebruik van de juiste producten. Wij raden aan om minimaal 6-8 weken VAVIN producten te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken en een sterke, gezonde huid op te bouwen.

De basisroutine van VAVIN is geschikt voor drie verschillende huidtypen: de droge, vette en normale (gecombineerde) huid. Hoewel de producten dezelfde voordelen bieden voor alle huidtypen, variëren ze in natuurlijke oliën en vetten, evenals de soorten oliën en vetstoffen die worden gebruikt. Hierdoor kun je de producten aanpassen aan jouw specifieke huidtype voor optimale resultaten.

Voorbeeld producten droge huid, vette en normale huid:

                                                                  

Iedere huid is uniek en kan op verschillende momenten behoefte hebben aan extra care, zoals bij seizoen veranderingen, hormonale schommelingen, huidproblemen of persoonlijke omstandigheden zoals stress. Wil je een specifiek huidprobleem aanpakken of wil je je huid een extra boost geven? Dan kan je je basisroutine aanvullen met de Extra Care producten.

De beste Extra Care voor jou
Op basis van je huidtype biedt VAVIN verschillende Extra Care producten aan. Heb je een droge, vochtarme huid? Voeg dan de Hydrating Booster toe aan je skincare routine. Op zoek naar een reiniger voor een gevoelige, rode huid? Dan is de Cleansing Oil een geschikt product voor jou. Van lichaamsverzorging en peelings tot oogcrèmes en serums, de Extra Care producten van VAVIN hebben een passend product voor jou!

VAVIN Rescue Kit
Deze complete routine kit, beschikbaar voor de droge, normale en vette huid, bevat de ideale basisroutine om jouw huid te reinigen, te verzorgen en te beschermen. Met de Rescue Kit kan je al een start maken naar huidverbetering, zonder meteen de volledige producten aan te schaffen.

De kit bevat:

  • Balancing Cleanser: Verwijdert vuil en make-up effectief, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten.
  • Restoring Day Cream: Kalmerende en beschermende dagcrème die de huidbarrière en natuurlijke huidweerstand versterkt.
  • Soothing Night Cream: Versterkt de huidbarrière en zorgt voor een goede vochtbalans in je huid, door onder andere de mix van natuurlijke vetten.
  • Protecting UV Cream SPF 30: Beschermt de huid tegen de schadelijke UV-straling en versterkt de h uideigen weerstand tegen de zon.

Minimale geurbeleving bij VAVIN
Bij VAVIN staat de gezondheid van je huidconditie voorop. Daarom worden er bewust zo min mogelijk geurstoffen gebruikt in de producten, aangezien deze vaak allergische reacties en irritaties kunnen veroorzaken. Dit betekent dat geurbeleving niet de hoogste prioriteit heeft. Voor de Restoring Day Cream en Soothing Night Cream is er echter een uitzondering gemaakt. We hebben de geur van deze crèmes verbeterd met behulp van een synthetisch parfum dat vrij is van allergenen en zelden allergische reacties veroorzaakt.

Klik hier voor de webshop:      VAVIN WEBSHOP

Leave a comment