Skip to content Skip to footer

JANUARI / FEBRUARI 2024: MERKEN

Het hoofdmerk van Huidinstituut LIZAN is IMAGE SKINCARE.  Naast producten van Image Skincare voert de salon ook producten van de volgende merken: Sothys, Vavin, Trind, Jane Iredale en Marc Inbane.   

In deze blog zullen we het merk Image Skincare belichten en in de volgende blogs stellen we de andere merken centraal. Dit om u kennis te laten maken met de producten waarmee wordt gewerkt in de salon.

De IMAGE Skincare filosofie:

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Dit bereiken zij door de combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen. Voor ieder huidtype en huidprobleem hebben ze een passende skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen. Het merk heeft 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België.

In het volgende filmpje krijgt u wat informatie over Image Skincare. Klik op het plaatje hieronder:

Mix & Match
Al lijnen van IMAGE Skincare bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acné). Om deze reden wordt geadviseerd om een skincare routine op te bouwen waarin lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van een IMAGE Skincare routine. De verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Heb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen.

IMAGE SKINCARE BESTAAT UIT DE VOLGENDE LIJNEN:

 • AGELESS: Speciale formule werkzaam tegen huidveroudering.
 • THE MAX: Ultime anti-aging lijn boordevol anti-oxidanten, tegen fijne lijntjes door werking op de kleine mimische spiercontracties, met stamcellen van appel, druif en edelweiss en vector technologie voor geleidelijke afgifte en werking gedurende 48 uur.
 • VITAL C: Voor de meeste huidcondities, droge huiden, zonbeschadigde huiden, gevoelige huidtypen en rosacea.
 • ORMEDIC: Voor alle huidcondities. Op basis van aloë vera en organische werkstoffen met medische effect. Ideaal voor een huid die uit balans is.
 • ILUMA: Een huid oplichtende lijn, die de teint verhelderd, roodheid en pigment vermindert.
 • CLEAR CELL: Voor acné en vette huid.
 • PREVENTION+: Dagverzorging met zonbescherming en anti-oxdanten, geschikt voor alle huidcondities.
 • BODY SPA: Huidverbeterende lichaamsproducten.
 • IMAGE MD: de IMAGE MD-lijn is speciaal ontwikkeld voor een optimale huidgezondheid en huidproblemen als huidveroudering en hyperpigmentatieMet de IMAGE MD producten bereik je een maximaal resultaat door de hoge percentages werkzame ingrediënten en formules die zijn samengesteld door plastisch chirurgen.
 • BIOME+: BIOME+ is de nieuwste productlijn van Image Skincare lijn. Deze lijn is speciaal ontworpen om de huidflora te ondersteunen en de huidbarrière te versterken, wat zorgt voor een gezonde, stralende huid.
 • I CONCEAL: I Conceal is een alles-in-een product. De hydraterende en herstellende foundation stimuleert de aanmaak van collageen en verzacht fijne lijntjes en rimpels. Door de antibacteriële werking kun je de foundation bovendien zorgeloos aanbrengen op onzuiverheden. Ook goed om te weten: I Conceal is waterresistent en sluit de huid niet af.
 • I BEAUTY: De producten van I Beauty combineren make-up en huidverbetering. De effectieve skincare make-up creëert een mooie uitstraling van jouw huid. De hoogwaardige beautyproducten en accessoires verzorgen de huid op de beste manier op het gebied van make-up
 • I MASK: De gezichtsmaskers van I MASK bevatten een unieke samenstelling van krachtige ingrediënten, waardoor de werking van de maskers direct zichtbaar is.  

Belangrijk is te weten dat ALLE lijnen van IMAGE Skincare:

– vrij zijn van chemische geurstoffen en kleurstoffen
– vrij zijn van parabenen
– vrij zijn van afsluitende ingrediënten
– niet op dieren zijn getest
– milieuvriendelijk zijn

Marc en Janna Ronert

Wetenschappelijk bewezen:
IMAGE Skincare is ontwikkeld en opgericht door Janna Ronert en haar man Dr. Marc Ronert – klinisch directeur en plastisch chirurg – in 2003 in een klein appartement in Florida Amerika.   
De eerste lijn was de VITAL C lijn. Inmiddels zijn er 13 lijnen ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare momenteel vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Samen met haar man werkt Janna nauw samen met topmedici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen.
Tegenwoordig is de CEO van IMAGE Skincare moeder van een tweeling, ambassadeur en internationaal spreekster over gezondheid en inspireert vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young Ondernemer van het Jaar Award en behoort zij sindsdien bij de top 200 CEO’s Amerika.

Graag informeren we u verder over dit prachtige merk!

 

 

 

 

 

Leave a comment