Skip to content Skip to footer
Maak kennis met ....

Huidinstituut Lizan in Neede

Welkom bij Huidinstituut LIZAN. Mijn naam is Annelies Koeslag (rechts op de foto), woonachtig aan de Oude Eibergseweg 12d in Neede (Gelderland) en heb daar ook mijn praktijk “Huidinstituut Lizan” gevestigd. De praktijk bestaat uit drie behandelkamers en een ontvangstruimte. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, manicure, visagiste en pedicure. Ook kunt u bij ons terecht voor permanente make-up. Ik heb mij gespecialiseerd in huidziektes en huidverbetering. Mijn jongste dochter Lori Marleen (links op de foto) is afgestudeerd als huidtherapeute en is regelmatig in onze salon aanwezig ter ondersteuning. Verder maakt een ervaren pedicure (midden) deel uit van ons team.

Huidinstituut Lizan

In ons huidinstituut gebruiken we alleen producten op natuurlijke basis van de merken Sothys, Image skincare, Trind, Marc Inbane, Jane Iredale en Vavin. De producten van deze merken zijn ook verkrijgbaar via onze webshop.
Naast huidverzorging/verbetering van buitenaf bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om van binnenuit o.a. de huid te verzorgen middels voedingssupplementen, zoals visolie, K2/D3, Collageen e.d. van het merk Eqology. Graag informeren we u hier ook over.
Onder de slogan “Behandelingen op maat” verwelkomen we u in ons huidinstituut voor een kennismaking, een intake, een behandeling, voor onze producten en/of (product)advies. Afspraken kunnen gemaakt worden in onze praktijk, telefonisch of online via deze site of Facebook.
Graag tot ziens in ons huidinstituut!